Dansclub Dance NRGY - Onder leiding van Muriel Defever
RSS

Recente posts

Welke herinnering heb jij bij Dance NRGY?
Welke herinnering heb jij bij Dance NRGY?
Laat ons weten welke dansstijl jij het fijnst vindt!

Categorieën

Jullie mening telt!!
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Welke herinnering heb jij bij Dance NRGY?

Welke herinnering heb jij bij Dance NRGY?

3 Reacties op Welke herinnering heb jij bij Dance NRGY?:

Comments RSS
Nando Off course :D on jeudi 6 octobre 2011 23:46
Nando hier, Ik heb een pracht tijd gekend. Wat begon als een moedige poging is een groot succes geworden. Vriendschap, team spirit waren heel belangrijke elementen tot het slagen van dit. Hoogtes en laagtes zijn er altijd. Alles wat gebeurt is zit nog in mijn geheugen gegrift. Het begon toen we in de James zaten. Een cafetje in de langestraat. Ik zie ons daar nog allemaal zitten. Het was na een opendeurdag. Spanning, maar toch een vrij gevoel. Zou het project slagen of niet, was niet de belangrijkste vereiste. We hadden elkaar. Je wint, je verliest, je traint, je babbelt met elkaar. Die avond was mij nicht Shana Pieters (u wel allen bekend) bij ons blijven slapen. Opeens mijn telefoon ging. Muriel Defever sprong op het scherm? Owla oppakken die handel. We hebben dan nog tot diep in de nacht zitten bellen met elkaar. Ik was tussen persoon want Shana wou natuurlijk weten over wat het ging, wat compleet normaal was. Toen alles op zijn pootjes begon te komen was de opening een feit. Knallen zoals ik nog nooit geknald zou hebben. Doodvallen is niet het juiste woord, maar het kwam er wel bijna op neer. Muriel Defever haalde zoveel kracht uit ons naar boven. Zij was meer dan een leerkracht, meer dan een persoonlijkheid, er was altijd het WIJ gevoel.Jaren verstreken.. Ik heb toen de keuze genomen het te beëindigen. Dansen moet je met volle overgave doen, en spijtig genoeg was het op. Ik heb enorm veel bereikt op dansvlak. Maar dat is niet het gene wat ik zal onthouden. Het zijn allemaal mooie prijzen, maar dat staat niets in verhouding met de liefde en warmte die ik kreeg van velen van jullie. Ik voelde mij enorm belangrijk. Er werd vaak naar mij gekeken. Soms was die druk dan wel eens groot. Dat dacht ik toch. Ik heb geprobeerd altijd mezelf te blijven. Ik voelde dan wel aan dat ik een belangrijke rol had zoals anderen dat ook hadden. Maar ik zette dat altijd op zei voor het team belang. Dit is een les voor alle jonge dansers, of sporters. Kijk enkel naar de groep en naar jezelf. Haal kracht uit alles. Negatief of positief, en probeer er altijd sterker uit te komen. Natuurlijk aan alles komt meestal een eind. Op=op. Ik heb de eer aan mij zelf gelaten, en besloten achter mijn dans carrière een punt te zetten. velen vragen mij nog steeds " Nando waarom kom je niet terug, dit dat.. En zo verder. Maar Neen, het heeft geen enkel nut mij te pushen. Ik blijf altijd supporter nr 1. Zal nog vaak meegaan naar wedstrijden. Het kan dat ik een leemte heb achtergelaten. Maar mooie liedjes duren nooit heel lang. Ik ben trots op hetgeen er is gebeurt en op wat ik heb mogen meemaken. Muriel is altijd een inspiratie voor mij geweest. Ze was compleet. Muriel verdiend veel liefde. Muriel ik weet zeker dat je elke dag kracht uit het geen er in Dance Nrgy gebeurt. Weet dat ik dan ook super trots bent op het geen jij al hebt bereikt. Niet enkel op dansvlak. Tenslotte wil ik een paar mensen in het bijzonder bedanken voor dze tijd. Alle dansers met wie ik ooit gedanst heb van jong tot oud. Alle mensen die zijn langsgeweest op optredens en verder. Ik hoop dat ik jullie heb vermaakt met mijn gevoel en af en toe met mijn entertainement gehalte. Mijn boxer short zullen jullie jammer genoeg niet meer te zien krijgen. OOOOOOOOOOH :). De dansers van het team, bedankt voor alles! Mama, Tante Brenda, Danielle, Paul, mama's van de dansers danku voor al jullie steun en geloof in mij. Mijn emotionele zelve is nu zijn beloop aan het gaan. Ik ben fier jullie in me leven te hebben. Muriel ontzettend bedankt voor het geen je mij gegeven hebt. Je zit voor altijd in het diepste van me hart! Je weet dat je altijd bij mij terecht kan. Je bent uniek. De laatste persoon die ik wil bedanken voor alles is men nichtje, Shana Pieters. Shana wij hebben heel ons dans leven zo goed als met elkaar gedeeld. Verdriet, blijdschap, opoffering, doorzetting. Hebben nooit met elkaar gekibbeld. Ik hoop dat ik je op alle mogelijke manieren heb kunnen bijstaan. Merci voor alles je mij gegeven hebt. Beste dansers, wie dit gelezen heeft, weet een mooie club Dance NRGY is. Geniet ervan, met volle teugen en misschien tot later. Vele groeten, Nando Delengaigne Alias (mr crazy frog) ;)
Reageren op een reactie


verkopen Rolex horloges on dimanche 15 juillet 2018 11:48
Wonderful site and I wanted to post a note to let you know, ""Good job""! I’m glad I found this blog.
Reageren op een reactie


billige Replik Rolex Uhren on mardi 25 décembre 2018 06:38
Dont Wette im Gegensatz zu gegen die Cowboys, nur weil weil Sie moechten, loswerden zu reduzieren.Es gab eine Zeit, wenn die Wetten auf alles kommen zu sein gross , aber es gab keine Regelung zur Unterstuetzung Hilfe eskalierenden Abnahme .
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint